Intitle Index Of

Weet je al wat Intitle index of zoeken is en wil je meteen beginnen?
Begin dan hier om gratis films te downloaden
Begin dan hier om gratis muziek te downloaden

Wat is Intitle index of?

Sinds dag 1 is deze methode van zoeken bekend bij de ervarenere gevruikers van Google. Het biedt een schat aan mogelijkheden om van alles te vinden, gewoon met Google. Mp3′s, films, games, ringtones, ebooks en zelfs (maar dat ga ik niet uitleggen) wachtwoorden, creditcardgegevens, vertrouwelijke documenten en meer.Hoe werkt het?

Websites zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Alleen zijn webmasters of amateursitebouwers niet zo behendig in het bepalen (beveiligen) waar een gast wel of niet mag komen. Zo verschaffen ze toegang tot de bestanden die ze op hun server hebben gezet. Er is in ieder geval 1 gast die systematisch niet beschermde gedeeltes van websites vindt; Google. Google is daarnaast zo vriendelijke om deze pagina’s te indexeren zodat wij erbij kunnen.

Door de goede zoektermen te geven aan Google krijg je de juiste resultaten voorgeschoteld. Type bijvoorbeeld maar eens: “Index of /mp3″ naam artiest/ band
Wat je ziet is voor een groot deel de muziekcollectie van priv√©personen die niet exact weten hoe alles werkt op internet. Het enige wat je nog hoeft te doen is er naar toe te gaan en te downloaden. Natuurlijk kan je in plaats van “Index of /mp3″ naam artiest/ band ook “Index of /avi” naam film doen. Of “Index of /zip” naam game. De wereld ligt voor je open!

Op deze website hebben wij de zoekopdrachten geperfectioneerd. Wij hebben hier een zoekmachine voor Films en Muziek, zodat je niet zelf continu alle code in hoeft te toetsen. Alleen het bestand!